...Ha a gyerek nem szívesen eszi a húst, a zöldséget, vagy bizonyos zöldségeket...
...ha más formában akarjuk tálalni az előző napi maradékot...
...ha egész napra elutazunk valahova, ahol nincs speciális élelem...
...ha vendégségre van kilátás, ahol a többiek tömik magukba a hidegkonyhai fonmságokat...
akkor jöhet a "pásti"!
Kell hozzá egy adag főtt hús és egy adag főtt zöldség. Legjobb, hab a zöldséget gőzfőző edényben főzzük és nem főzzük szét. Elturmixoljuk a hozzávalókat, és annyi gluténmentes vagy bio krumplipelyhet adunk hozzá, hogy sűrű masszát kapjunk. Illik hozzá a szerecsendió, kakukkfű, de ha spárgatökből vagy cukkiniből készítjük, akkor kapor illik hozzá. Kiolajozott tűzálló tálban vagy süteményesformában addig sütjük, amíg kicsit pirulni nem kezd. Hidegen szeletelhető.
Wednesday, December 6, 2006
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment