skip to main | skip to sidebar

Receptek ételallergiásoknak

Tej-, szója-, tojásfehérje-, glutén- és almamentes receptek, főleg gyerekeknek

Wednesday, December 20, 2006

"Rántotta"

Tökéletesen elválasztunk két tojássárgáját, összekeverjük egy kis csipet sóval meg egy-két teáskanál vízzel. Kiolajozott teflonserpenyőre kiskanállal ráöntjük a tojássárgáját, ami magától szétfolyik és pici, kerek lepénykék lesznek belőle. Mindkét oldalán megsütjük, mint a palacsintát.
Posted by noemi at 2:08 PM
Labels: Tojásételek

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
Subscribe to: Post Comments (Atom)

KULT

  • Barańczak 2 (angol)
  • Barańczak 1 (angol)

ÉTEL

  • Adventisták
  • Agnieszka Kręglicka (világkonyha lengyelül)
  • GF Mommy
  • liszterzekeny.hu
  • Mahanandi
  • Ricette senza glutine
  • Török receptek angolul

GYEREKEKNEK

  • Egyszervolt
  • Kolompos

Labels

  • lisztérzékenyeknek
  • Húsételek
  • Magunkról
  • Tésztafélék
  • Édességek
  • Levesek
  • PKU
  • Zöldségételek
  • Gabonaételek
  • Hipoallergén termékek
  • Tojásételek

Blog Archive

  • ►  2007 (18)
    • ►  April (5)
    • ►  February (3)
    • ►  January (10)
  • ▼  2006 (26)
    • ▼  December (9)
      • Csurgatott tészta
      • "Rántotta"
      • Mézeskalács
      • Rizstészta párolt húsgolyókkal
      • Húsgombóc
      • Káposztás hasé
      • Pástétom
      • Spenótos-csicseriborsós tészta
      • Kókusztekercs
    • ►  November (17)

About Me

noemi
View my complete profile