skip to main | skip to sidebar

Receptek ételallergiásoknak

Tej-, szója-, tojásfehérje-, glutén- és almamentes receptek, főleg gyerekeknek

Wednesday, November 22, 2006

Olaszos paradicsomos káposzta

A káposztához a főzés végén nem rántást és paradicsomsűrítmény adunk, hanem friss paradicsomdarabokat. Összerottyantjuk, és friss bazsalikomlevéllel tálaljuk. Valamilyen feltét mindenképpen kell hozzá.
Posted by noemi at 10:59 AM
Labels: PKU, Zöldségételek

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
Subscribe to: Post Comments (Atom)

KULT

  • Barańczak 2 (angol)
  • Barańczak 1 (angol)

ÉTEL

  • Adventisták
  • Agnieszka Kręglicka (világkonyha lengyelül)
  • GF Mommy
  • liszterzekeny.hu
  • Mahanandi
  • Ricette senza glutine
  • Török receptek angolul

GYEREKEKNEK

  • Egyszervolt
  • Kolompos

Labels

  • lisztérzékenyeknek
  • Húsételek
  • Magunkról
  • Tésztafélék
  • Édességek
  • Levesek
  • PKU
  • Zöldségételek
  • Gabonaételek
  • Hipoallergén termékek
  • Tojásételek

Blog Archive

  • ►  2007 (18)
    • ►  April (5)
    • ►  February (3)
    • ►  January (10)
  • ▼  2006 (26)
    • ►  December (9)
    • ▼  November (17)
      • Rakott kel
      • Lencsesüti
      • Póréhagymaleves
      • Bab hússal
      • Diétás falafel
      • Paprikakrém
      • Zöldborsós brokkolileves
      • Köleskoch
      • Uborkaleves és szlovák pelyhek
      • Olaszos paradicsomos káposzta
      • Cukkini & Paradicsom
      • Életerő-golyócskák
      • Kedvencek
      • Cukkinis-besamelles pulykafilé
      • A tojás tökéletes szétválasztása
      • Tökös zöldségleves
      • Bemutatkozás

About Me

noemi
View my complete profile